Karate klub Kensei

Glavni menu

Število obiskov

Števec pogledov vsebine : 150465

Designed by:
Sporočilo
  • Direktiva EU o zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja pikotke za avtenkcijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo nae spletne strani, se strinjate z uporabo pikotkov na vaem raunalniku.

    Ogled dokumentov EU direktive o zasebnosti

Mednarodni Pokal Grade 2012 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 26 April 2012 12:08

V soboto 14.4.2012 je karate klub Grade ob podpori Slovenske zveze tradicionalnega karateja v Dobrovi organiziral prvi mednarodni pokalni turnir z odprto udeležbo, ki se ga je udeležilo 14 klubov s 190 tekmovalci. Dogodek je bil dobro organiziran, potekal je hitro in v pravem vzdušju. KK Kensei se je s štirinajstimi tekmovalci vključil v skoraj vse kategorije: kate posamezno in ekipno ter kumite. Tudi tokrat sta na povabilo organizatorjev turnirja iz našega kluba zastopala sodniške vrste Jan Marko in Gorazd Praprotnik, ki je bil tudi vrhovni sodnik turnirja. V sodniški vlogi se je prvič preizkusil tudi Matic Logar, ki je kljub napornem nastopu v članski kategoriji tekmovanja uspešno sodil nastope v otroških kategorijah.

Tekmovalci našega kluba so izvedli odlične nastope in dosegli izjemne rezultate ter tako v skupni razvrstitvi klubov postavili KK Kensei na odlično 3. mesto.

Rezultati:

1. mesto:
Matic Šifrer (kata posamezno, malčki D), Gian Povše (kata posamezno, mlajši dečki D), Matic Mandelj, Zarja Mandelj in Grega Mele (kata ekipno, starejši dečki, deklice B)

2. mesto:
Matic Logar (kata posamezno, člani A), Toni Povše (kata posamezno, starejši člani B),
Tjaša Mele (kata posamezno, starejše deklice C), Katja Markovič (kata posamezno, člani, članice B), Toni Povše, Tamara Povše Dietiker in Katja Markovič (kata ekipno, člani, članice D)

3. mesto:
Neža Stopar (kata posamezno, starejše deklice C), Zarja Mandelj (kata posamezno, starejše deklice B), Matic Mandelj (jiyu ippon borba, starejši dečki B), Matic Šifrer, Gian Povše in Nika Praprotnik (kata ekipno, mlajši dečki, deklice D), Lovro Mandelj ((kata posamezno, člani, članice B), Tjaša Mele, Neža Stopar in Lovro Mandelj (kata ekipno, člani, članice D), Tamara Povše Dietiker (kata posamezno, starejši člani B),

Tekmovalcem iskrene čestitke za ves trud, ki so ga vložili v to tekmovanje in tudi staršem za njihovo podporo. Naslednja tekmovalna preizkušnja čaka tekmovanja željne tekmovalce in njihove navijače v Žirovnici, kjer bo trinajstega maja potekalo državno prvenstvo SZTK.

KK Kensei

Slike tekmovanja si lahko ogledate v galeriji.

 

Zadnjič posodobil Četrtek, 26 April 2012 12:32