Karate klub Kensei

Glavni menu

Število obiskov

Števec pogledov vsebine : 149537

Designed by:
Sporočilo
  • Direktiva EU o zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja pikotke za avtenkcijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo nae spletne strani, se strinjate z uporabo pikotkov na vaem raunalniku.

    Ogled dokumentov EU direktive o zasebnosti

36. MEDNARODNI TURNIR - POKAL RUŠE 2013 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Petek, 08 Marec 2013 10:50

V soboto 16.02.2013, je v Športni dvorani Ruše-Športni park Ruše potekal že 36. mednarodni turnir, ki ga je organizirala karate zveza SKIF Slovenija (Shotokan Karate-Do International Federation). SKIF Slovenija je stilska organizacija shotokan karateja, ki sledi poti častitljivega mojstra Hirokazu Kanazawa. Tudi letošnji turnir je bil organiziran v spomin na 70-obletnico padlemu legendarnemu Pohorskemu bataljonu med NOB in krajevnemu prazniku Ruš. Na turnirju je nastopalo v katah in v borbah preko 400 tekmovalcev in tekmovalk, ki so prihajali iz 16 ekip iz štirih držav: Slovenija, Romunija, Srbija in Madžarska.

Kot reprezentanti SZTK (Slovenska zveza tradicionalnega karateja) so se tega tekmovanja udeležili tudi tekmovalci kluba Kensei. Barve kluba Kensei so zastopali tekmovalci: Matic Šifrer, Gian Povše, Matic Logar in Toni Povše. Kot gost je na tej tekmi sodil tudi naš član Gorazd Praprotnik. Najuspešnejši tekmovalec iz našega kluba je bil Toni Povše, ki je v katah dosegel odlično drugo mesto. Reprezentaniti SZTK so na koncu turnirja v skupnem seštevku dosegli izjemno tretje mesto, kljub temu, da zaradi različnih pravil niso nastopili v borbah. Zmagala je ekipa iz Romunije, ki si je zmago prislužila predvsem na osnovi izjemnih dosežkov v borbah.

Slike tekmovanja si lahko ogledate v galeriji.

 

KK Kensei

Zadnjič posodobil Petek, 08 Marec 2013 10:56